Randers Bike Week Rotating Header Image

Time table

Changes may occur.

Randers Bike Week takes place from August 1st – August 6th 2019.

Time table:

Date: Wednesday July 31th.

At. 14.00 Accommodation at Motel X opens
At. 18.00 – 19.00 at Motel X: Dinner at Motel X. Only for guest at Motel X

 

Date: Thursday August 1st.

Changing room: Aars skole, Kirkegade 4,9600 Aars

At. 7.00 Breakfast open. Only for guest at Motel X.
At. 9.30 Breakfast close.
At. 11.00 Team meeting at the start in Aars.
At. 11.00 Sign in opens in Aars.
At. 12:00 First start in Aars.
Kl. 13.50 (app) Award cermony U11 – U17.
Kl. 17.00 (app) Award cermony D, H50, H60, C, D og U19.
Kl. 19.50 (app) Award cermony A og B.

Start times stage 1:

Peleton Start time Distance (km)
Finish time (ca.)
 U11/U11P 12:00 15 min 12:15
 U13/U13P 12:25 20 min 12:45
 U15/U15P/U17P 12:50 20 min 13:10
 U17 13:15 30 min 13:45
Award cermony (app)
13:50 25 min 14:15
 D/H50/H60 14:20 30 min 14:50
 C/H40
15:00 30 min 15:30
 U19 15:45 35 min + 1 round 16:22
Award cermony (app)
17:00 17:20
 Motion 17:00 30 min 17:30
 A/B  18:30  60 min + 5 rounds 19:40
Award cermony (app) 19:50  

P = Girls

At. 18.00 – 19.00 Dinner at Motel X. Only for guest at Motel X
At. 21.00 – 22.00 Dinner at Motel X. Only for guest at Motel X

 

Date: Friday August 2nd.

At. 7.00 Breakfast open. Only for guest at Motel X.
At. 9.00 Breakfast close.
At. 10.00 Sign in at the start of today’s race.
At. 11.00 First start at Fussingø.

Start times stage 2:

Peleton Start time Distance (km)
Rounds Finish time (ca.) Hill competition (round / km)
 U15/U15G/U17G 11:00 46,5 3 12:25 (1 / 10) (2 / 30,6)
 U13/U13G 11:02 31 2 12:00 (1 / 10) (2 / 30,6)
 U11/U11G 11:05 15.5 1 11:36 ingen
 U17 12:03 77,5 5 14:02 (1 / 10) (4 / 61,8)
 A/B 12:35 139,5 9 15:59 (1 / 10) (4 / 61,8)
 U19 12:37 108,5 7 15:20 (1 / 10) (4 / 61,8)
 C/H40 13:50 108,5 7 16:37 (1 / 10) (4 / 61,8)
 D/H50 13:52 93 6 16:23 (1 / 10) (4 / 61,8)
 H60 13:52 77,5 5 15:59 (1 / 10) (4 / 61,8)

At. 18.00 – 19.00 Dinner at Motel X. Only for guest at Motel X.

 

Date: Saturday August 3th.

At. 6.45 Breakfast open. Only for guest at Motel X.
At. 10.00 Breakfast close.
At. 8.30 Sign in open at the start of today’s race.
At. 9.30 First start at Metervej, Sdr Borup.

Start times stage 3:

Peleton Start time
Distance (km)
Rounds Finish time (ca.) Hill competition (round / km.)
U13/U13G
9:30 24,8 2 10:17 (2 / 13,8)
 U11/U11G 9:35 12,4 1 10:00 ingen
 U15/U15G/U17G 9:40 37,2 3 10:48 (2 / 13,8) (3 / 26,2)
 U17 10:25 74,4 6 12:17 (2 / 13,8) (5 /51,0)
 U19 10:50 111,6 9 13:33 (2 / 13,8) (6 /63,4)
 A/B 12:00 124,0 10 14:57 (2 / 13,8) (6 /63,4)
 C/H40 13:50 99,2 8 16:19 (2 / 13,8) (6 /63,4)
 D/H50 13:52 86,8 7 16:06 (2 / 13,8) (6 /63,4)
 H60 13:52 62,0 5 15:40 (2 / 13,8) (5 /51,0)

At. 18.00-19.00 Dinner at Motel X. Only for guest at Motel X.

 

Date: Sunday August 4th.

At. 6.30 Breakfast open. Only for guest at Motel X.
At. 10.00 Breakfast close.
At. 7.30 Sign in open at the start of today’s race.
At. 8.30 First start at Metervej, Sdr Borup.

Start times stage 4:

Peleton Start time
Distance (km)
Round Finish time (ca.) Hill competition (round / km.)
 U13/U13G
8:30 25,2 6 9:17 (3 / 10,2 km.)
 U11/U11G 8:35 12,6 3 9:00 ingen
 U17 9:20 46,2 11 10:33 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)
 U15/U15G/U17G 9:41 33,6 8 10:42 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)
 A/B 11:45 50,4 12 12:59 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)
 U19 11:48 46,2 11 12:56 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)
 C/H40 13:05 46,2 11 14:14 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)
 D/H50 13:07 46,2 11 14:18 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)
H60 13:07 33,6 8 14:07 (3 / 10,2 km.) (6 / 22,8 km.)

 

Awards cermony:
Approximately 10:50 U11-U17.
Approximately 14:30 A, B, U19, H40, H50, H60, C, D.