Randers Bike Week Rotating Header Image

Konkurrence i alle aldre

Randers Bike Week har haft en massiv tilmelding af ryttere i alle aldre. Der har været en kæmpe opbakning fra forældre og klubber, som har været med til at skabe rammerne om en god konkurrence for de yngste deltagere.

Af Joachim Næshave 6/7

Der var ikke den store tvivl, da den gule førertrøje i dag skulle overrækkes i U15 konkurrencen i forbindelse med Randers Bike Week.

Den 13-årige Anders Ellingsø fra Vejle CK kunne for fjerde gang iklæde sig førertrøjen efter, at han ret så sikkert snuppede førstepladsen på dagens 47,7 kilometer lange etape.

Ifølge Anders selv, var det ikke ham der skulle skabe løbet, da han allerede var i gult.

Det stod lidt stille, og der var ingen grund til at spilde mine kræfter så jeg risikerer at tabe trøjen i morgen” – sagde en tilfreds Ellingsø.

 

Konkurrenterne kæmpede bravt

Jakob Olsen (Silkeborg IF Cykling), konkurrent og kammerat til Anders Ellingsø, kom ind på en fjerdeplads på dagens etape og kunne igen se til mens den gule trøje blev overrakt til konkurrenten.

Det har været en god og hård konkurrence, men dagen i dag kunne godt mærkes i benene” – fortalte Jakob, da spørgsmålet om arrangementets niveau blev stillet.

I den samlede stilling er Anders Ellingsø (Vejle CK) på førstepladsen, Sebastian Andersen (Næstved BC) på andenpladsen, mens Julius Johansen (Hillerød CC) har indtaget tredjepladsen i U15 klassen.

I morgen afvikles den femte og sidste etape i Randers Bike Week, hvor der køres i Randers by. Dette er et gadeløb med start kl. 9.30, hvor det er U11 der begynder.