Randers Bike Week fortsætter med ny arrangør. BCC ELITE & Allan Johansen bliver ny kaptajn.

Fremover bliver det BCC ELTIE og Belgian Cycling Club ved Allan Johansen der overtager Randers Bike Week arrangementet. Dermed overdrager løbets ophavsmand Bjarne Olsen stafetten.

Bjarne Olsen, der har været en central skikkelse siden starten af Randers Bike Week, for 12 år siden udtaler: “Det har været en fornøjelse at være en del af dette fantastiske cykelløb i så mange år. Jeg er stolt af det, vi har opnået, og jeg er sikker på, at Allan Johansen vil fortsætte med at føre løbet mod nye højder.”

Med en passion for cykelsport og solid erfaring inden for eventmanagement ser Allan Johansen og Belgian Cykling Club frem til at bringe frisk energi og nytænkning til arrangementet.

Med Allan Johansen baggrund som professionel cykelrytter bliver der åbnet op for nye perspektiver og muligheder. Det er vores håb, at dette vil styrke Randers Bike Week som en markant cykelsports begivenhed på international niveau.

Kontakt.

BCC Elite Event – Allan Johansen

Mail: info@randersbikeweek.dk

Mobil. +45 51 36 34 01

Besøg vores Sponsorer

Tilmeld dig løbet

Tilmelding for danske ryttere sker på https://www.cyklingdanmark.dk/tilmelding/ . Sidste tilmelding er den 25. juli 2024.

Deltagergebyr:

U11 til U17: 875 kr.
Resten: 975 kr.

Danske licensryttere kan først tilmelde sig når de har fået deres licens/rygnummer.
Tilmeldingen er unik. Det er således ikke muligt at videresælge eller overføre sit startnummer til en anden person eller et andet løb. Refusion af startgebyr er ikke mulig.

Randers Bikeweek starter om:

0Days0Hours0Minutes0Seconds