Covid 19 restriktioner gældende for Randers Bike Week 2020:

De til enhver tid gældende regler for forsamlinger samt anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen skal følges: https://coronasmitte.dk/

På baggrund af Covid19 restriktionerne ville det være ønskeligt, at alle deltagere inden fremmøde til Randers Bike Week får lavet en Covid19 test.

Hvis man har symptomer på Corona virus eller der er mulighed for, at man har været udsat for smitte, skal man følge Sundhedsstyrelsens råd, og blive hjemme.

Rytterne skal straks efter målgang forlade løbsområdet, og må heller ikke udenfor løbsområdet samles i større grupper. Hvis ryttere efter løbet ønsker at vende tilbage til løbsområdet, skal de i området sidde ned på egen medbragt klapstol, og holde god afstand til de øvrige.

Præmieoverrækkelser efter hver etape: De 3 første i hver klasse hyldes – hold afstand under præmie ceremonien.
Præmieoverrækkelse slutklassement: Alle præmietagere hyldes – hold afstand under præmie ceremonien.

Alle dage har hjælpere/forældre/tilskuere IKKE adgang ved startområdet, da vi så overstiger forsamlingsloftet. Kun ryttere må være i startboksen, og hvis flere felter har start kort tid efter hinanden, skal der holdes behørig afstand mellem felterne.

I henhold til forsamlingsloftet må der maksimalt være forsamlet op til 500 alle incl., og tilskuere skal sidde ned på egen medbragt klapstol, og holde god afstand til de øvrige.

Ryttere, ledere, forældre, tilskuere er forpligtet til selv at holde sig orienteret gennem dagspressen om ændringer i Covid-19 regler og anbefalinger, f.eks. hvis anbefalingerne omkring mundbind ændrer sig i løbet af den periode, hvor løbet afvikles.

Vi glæder os til at se alle – husk at passe på hinanden.