2023

Starttidet til enkeltstarten

Startiderne til enkeltstarten (Etape 1) kan ses her

2022

Parkering, etape 4

Parkering foregår langs vejene og ikke i indkørsler.
Parker køretøjer så de generer mindst muligt.

Startlisten til enkeltstarten

Startlisten til enkeltstarten kan ses her og i tidsplanen.
Tryk på + ud for navnet hvis en mindre skærm benyttes.

Samkørsel mellem C og Master A

Til Randers Bike Week 2022 vil C og Master A køre i samme felt men med egne præmierækker inklusive egen gul førertrøje, bakke- og holdkonkurrence. Tidsplanen er tilpasset på hjemmesiden og i programmet.

Holdkonkurrencen

Opdatering er regler fra Distriktet: Der må gerne dannes hold på tværs af klubber, men rytterne SKAL køre i eget klubtøj. Der må altså ikke køres i fælles teamtøj som bliver lavet til lejligheden.

2021

Communique 1

Kære deltager i Randers Bike Week

Hermed lidt praktisk information inden første start går kl. 14:30 i morgen.

I forbindelse med enkeltstarten på første etape, vil målgang være i venstre side af Metervej, og ryttere der skal ud på 2. omgang skal holde sig i højre side af vejen – bemærk, at det tidligere har være omvendt.

Vi beder alle deltagere læse løbets tekniske håndbog, hvor løbets reglement og regler er beskrevet. Håndbogen findes på løbets hjemmeside: Teknisk Håndbog

Der holdes ikke fysiske holdleder møder, men kommissærerne vil informere gennem communiqués – disse kan læse på løbets hjemmeside.

Danske ryttere skal medbringe egne rygnumre, rammenummer samt aktiv chip.
Udenlandske ryttere får lånenumre og låne chip udleveret i indskrivningen mod aflevering af gyldig UCI licens.
Lånenumre og låne chip skal returneres straks efter, man har afsluttet etapeløbet på søndag.

Vi glæder os til at se jer i Randers 😊

Vh Randers Bike Week

Starttider til enkeltstarten

Starttider til 1. etape (enkeltstart) kan ses her:
Startliste

Tilmelding åbner den 7. juni

Tilmelding til Randers Bike Week 2021 åbner den 7. juni: Tilmelding

2020

Ændret tidsplan for etape 3 og 4

– På grund af at forsamlingsloftet ikke hæves til 200, men forsat er 100 i weekenden, har kommissærerne til RBW besluttet, at der fortsættes med to A og to U19 felter, og dermed to klassementer i begge klasser.
– Der køres i samme A og U19 felter, som opdelingen er til fredagens kriterium.
– U19P starter lørdag og søndag med damefeltet, men selvfølgelig stadig med eget klassement.
– H60’s starttider er ændret væsentligt ift. det oprindelige.
– Tidsplanen for alle klasser er nu opdateret på hjemmesiden: Tidsplan

Communiques

Communique 3

Communique 2

Communique 1

Covid 19 restriktioner:

– For at cykelløbet kan afholdes, skal vi overholde retningslinjerne fra Sundhedstyrelsen. Derfor skal ryttere lige efter målgang give plads til de næste ryttere, undgå at samles i større grupper og trække væk fra opløbsstrækningen.
– Omkring præmieoverrækkelser så hyldes de 3 første af hvert felt efter hver etape – hold afstand under præmie ceremonien.
– Fredag har forældre/tilskuere ikke adgang ved start området på Gl. Århusvej pga. Forsamlingsforbudet med 100 personer, dvs kun ryttere ved start boxen.

Særregler for A og U19 på 2. etape

På grund af Covid19-restriktioner og feltstørrelser er der indført særregler for A og U19 fredag den 7. august 2020 (2. etape, Kriterium). Til gengæld kan der deltage op til 190 ryttere i hvert felt totalt.
Se teknisk håndbog artikel 14 og 20.

Teknisk Håndbog

2018

Ændringer for 3. etape

OBS OBS OBS! Nedsættelse af omgange for U19 og opefter til Randers Bike Week 3. etape!

Kommissærerne har på grund af varmen og rytternes sikkerhed valgt at rytterne i dag skal køre færre omgange!

Bakkespurten i D/H50/H60 foregår på 5. omgang!

2017

Resultater fra Nordisk Mesterskab 2017 i linieløb

Resultater fra Nordisk Mesterskab i linieløb kørt den 30. juli 2017: Resultater

Resultater fra Nordisk Mesterskab 2017 i enkeltstart

Resultater fra Nordisk Mesterskab i enkeltstart kørt den 29. juli 2017: Resultater

2016

Billeder fra Randers Bike Week 2016

Hjemmesiden og Facebook er opdateret med billeder af Randers Bike Week 2016. Se dem her

Program 2016 udgivet:

Program 2016

Program 2016 som PDF

Randers Bike Week starter i Aars

PRESSEMEDDELELSE

Randers Bike Week starter i Aars

Kilde: Ulrik Møberg, CyclingPhoto.dk

Kilde: Ulrik Møberg, CyclingPhoto.dk

Randers Bike Week har for alvor fået bidt sig fast i den danske cykelverden. Det er Danmarks eneste etapeløb, hvor der er felter såvel unge som voksne – og naturligvis også med en klasse for eliten, der har international deltagelse.

Sidste år afviklede man en af etaperne i forbindelse med gadeløbet i Hadsten, og her høstede man nogle gode erfaringer. Arrangørerne ønsker fortsat at udvikle løbet, og dette har bevirket, at man til 2016-udgaven har set sig omkring efter nye muligheder.

Derfor rettede Løbsdirektør, Bjarne Olsen, henvendelse til de erfarne løbsarrangører fra Vesthimmerland Pro Cycling, der i forvejen arrangerer de 3 Nordvestjyske cykelløb på Europatouren samt gadeløbet, Jutlander Bank Grand Prix i Aars.

Denne henvendelse resulterer nu i, at 1. etape af Randers Bike Week i år bliver afviklet 4. august i forbindelse med Jutlander Bank Grand Prix i Aars.

En win-win situation

Alle parter i samarbejdet ser store fordele i samarbejdet.

Bjarne Olsen udtrykker det på følgende vis: ”Det bliver virkelig en kæmpe oplevelse for alle vores unge ryttere, at få lov til at prøve kræfter med gadeløbsruten i Aars, der både er kendt og frygtet for alle brostenene. Elitefeltet vil i år også blive meget stort, da Jutlander Bank Grand Prix de sidste år har haft mere end 100 deltagere – og endda med meget internationale felter. Sidst men ikke mindst betyder det også meget for os, at der traditionelt er mange tilskuere til Jutlander Bank Grand Prix, hvilket vil tilføje en ny dimension for alle ryttere!”

Også løbsdirektør Mogens Kristensen er glad: ”Sidste år var der ca. 500 deltagere i Randers Bike Week fordelt på flere klasser. På denne måde kan vi skabe aktivitet i gaderne i Aars hele dagen, og der vil komme mange tilskuere hele dagen. Med placeringen af løbet i skolernes sommerferie håber vi på at kunne udfordre tilskuerrekorden fra 2013, hvor der var op imod 10.000 tilskuere til Jutlander Bank Grand Prix.”

Om det nye tiltag fortæller Orla Kjær-Christensen, Jutlander Bank: ”Hos Jutlander Bank vil vi løbende forbedre og videreudvikle os. Det gør sig også gældende i forhold til Jutlander Bank Grand Prix, som vi har været hovedsponsor for siden 2009. Med det nye tiltag fortsætter vi denne linje, idet vi på den måde kan byde en masse unge talenter samt deres forældre velkommen til Aars. Måske vil nogle af dem komme og prøve kræfter med eliteløbet om nogle få år.”

Orla Kjær-Christensen oplyser i øvrigt, at den traditionelle reklamekaravane sandsynligvis vender tilbage til løbet efter et års pause. Der er gjort plads til reklamekaravanen i dette års program, og mange ser frem til at opleve reklamekaravanen.

2015

Billeder fra Randers Bike Week 2015

Se nogle af billederne fra Randers Bike Week 2015 her på hjemmesiden her eller se alle billederne på facebook her

(opdateret 4. august)

Chris Froome stiller op i gadeløbet i Hadsten

Chris Froome stiller op til gadeløbet i Hadsten, som samtidig er 1. afdeling af Randers Bike Week: http://sporten.tv2.dk/cykling/tour/2015-07-24-chris-froome-koerer-gadeloeb-i-danmark

Husk tilmeldingsfristen til Randers Bike Week udløber på mandag den 27.juli.

(opdateret 25. juni)

Deltagerrabat på ny dansk cykelbog

11358670_10154233896473538_464322484_nRanders Bike Week har forhandlet en aftale på plads med Forlaget Turbine, og kan derfor tilbyde alle vores deltagere 20 % rabat på den nye cykelbog “De danske cykelhelte”.

Bogen, skrevet af Kenneth Møller Kristensen, indeholder 20 fortællinger om de største helte og største begivenheder i dansk cykelsport i de sidste 50 år.

Fascinerende læsning for alle danske cykelfans og et uundværligt opslagsværk. Læs om blandt andre Leif Mortensen, Niels Fredborg, Kim Andersen, Bjarne Riis, Rolf Sørensen, Matti Breschel og mange andre.

For at gøre brug af rabatten skal du bruge koden “randersbikeweek” ved bestilling på Turbineforlaget.dk

(opdateret 25. juni)

 Opdatering af Teknisk Håndbog

Artikel 13 i Teknisk Håndbog er blevet opdateret med bl.a. bonussekunder.

(opdateret 19. juni 2015)

Spændende 1. etape af Randers Bike Week 2015

Der er lagt op til en spændende 1. etape idet gadeløbet i Hadsten (som er kendt for at have Tour de France deltagere med i løbet) og Randers Bike Week har indgået et samarbejde om at 1. etape af Randers Bike Week køres i forbindelse med gadeløbet i Hadsten.

Så der er lagt op til en hård første etape.

Læs mere om samarbejdet her

(opdateret 4. februar 2015)

Pressemeddelelse:

Cykelbet i Hadsten_indkaldelse2015_1

(opdateret 29. januar)

2014

Overnatning på skole

I år foregår overnatningen på Søndermarkskolen, Skanderborggade 65, 8940 Randers SV.

(opdateret 19. maj)

Nyheder fra Randers Bike Week

Så er tilmeldingen til Randers Bike Week 2014 åbnet. Der er på nuværende tidspunkt ca. 100 tilmeldte fra Danmark, Norge, Tyskland og Holland.

Vi har i år arrangeret neutral service, således at alle ryttere lige fra børnene i U11 op til Master rytterne i H60 vil få hjælp i tilfælde af en punktering eller anden defekt.
Der vil nemlig i alle felter køre service biler på samme måde, som det ses i Tour De France.

Vi håber med dette tiltag endnu en gang at hæve vores ellers høje niveau.

Der har siden sidste års løb været et utrolig højt aktivitets niveau på vores Facebook side. Dette skyldes mest de mange tusinde billeder, der ligger på siden. Folk tagger dem, de kender. På den måde når vi ud til et kæmpe publikum.

Som et resultat af et samarbejde mellem de nordiske lande vil flere af de kommissærer, der lige som dommere i en fodboldkamp skal styre slagets gang, komme fra Norge og Sverige. Dette vil også give løbet et skridt i den rigtige retning med hensyn til international bevågenhed.

Husk at årets Randers Bike Week finder sted fra 1 juli til 5 juli.

(opdateret 6. maj)

2013

Hjemmeside opdateret med artikler.

I forbindelse med Randers Bike Week 2013 er der blevet skrevet diverse artikler og lavet tv-indslag. Nogle af dem kan ses og læses på hjemmesiden her

(opdateret 31. juli)

Nordisk Mesterskab: Program.

Programmet som vil blive udleveret til alle deltagere kan downloades her

(opdateret d. 3. juli)

Hjemmeside opdateret med etape 5 og slutresultat.

Hjemmesiden opdateret med resultater fra gadeløbet og slutstilling: Resultater Etape 5

(opdateret d. 3. juli)

Hjemmeside opdateret med etape 4.

Hjemmesiden opdateret med resultater fra bakkeløbet og den nuværende stilling: Resultater Etape 4

(opdateret d. 2. juli)

U17 landsholdet varmer op med Randers Bike Week.

I disse dage køres etapeløbet Randers Bike Week, og udover deltagelse fra Concordia Forsikring Riwal, Team Designa Køkken og Team Tre-For, er det danske U17 landshold også at finde.

Af Joachim Næshave

U19 og U17 landstræner Henrik Zimber, fanger jeg på hotellets parkeringsplads. U17-klassens enkeltstart er netop blevet kørt, og i hånden har han en god portion pasta som rytterne nu skal have konsumeret, så de igen kan være klar til løb i morgen, når den 77,5 kilometer lange etape står for døren.

Vi har valgt at bruge løbet her som optakt til det kommende Youth Olympics, der foregår i Utrecht i Holland om 14 dage. Løbet her er som skabt til netop at teste rytterne inden vi tager af sted.” – svarer Henrik Zimber på spørgsmålet om, hvorfor de netop har valgt Randers Bike Week som opvarmning.

Omkring bordet i hotellets restaurant sidder også Mathias Norsgaard. Mathias er en af de tre danske ryttere som er blevet udtaget til at skulle køre med ved OL, og spændingen er ikke svær at spore, da spørgsmålet om forventningerne til løbet bliver stillet.

Jeg er selvfølgelig rigtig spændt på at komme derned og opleve den elitære stemning, som vil være der – derudover er det en stor oplevelse for os alle, at folk fra hele Europa kommer og ser på vores landshold præstere. Det bliver rigtigt spændende.”

Svært at vælge

Igennem de seneste måneder, har det været landstrænerens opgave at udvælge de ryttere som han vil have med, og det har ikke været nogen helt nem beslutning, fortæller han – ”Jeg har været rundt i landet og fulgt med i de forskellige rytteres resultater. Mange har kørt rigtig flot cykelløb, hvor jeg har haft mine tvivl om, hvem der skulle med. Det er endt med, at jeg har fulgt min intuition og har de tre ryttere, som jeg føler kan gå hele vejen.”

De tre ryttere, som skal af sted til Holland er Mathias Norsgaard, Anthon Charmig og Frederik Poulsen.

Den 16. Juli stiller landsholdet til start når der skal køres enkeltstart og igen den 18. hvor det gælder den samlede start. Hele holdet er spændt og vil garantere, at De vil gøre deres bedste for at nå målsætning, som er, at hente medaljer ved enkeltstarten.

Følg drengene og deres resultater på DCU’s hjemmeside – og hvis ikke det er nok, bør man kigge forbi Randers i morgen, hvor der køres for at beholde den Gule Førertrøje.

(opdateret 2. juli)

Nordisk Mesterskab.

Startlister til de Nordiske Mesterskaber kan læses her

Er der ryttere som er tilmeldt men ikke fremgår af programmet eller er placeret i forkert klasse bedes dette meddelt til Randers Bike Week pr mail senest torsdag: randersbikeweek@randersbikeweek.loyaltylab.io

(opdateret 1. juli)

Hjemmeside opdateret med Etape 3.

Hjemmesiden opdateret med resultater fra enkeltstarten og den nuværende stilling: Resultater Etape 3

(opdateret 1. juli)

Randers Bike Week – søndag d. 30/6-2013.

Af Joachim Næshave Christensen

Randers Bike Week er i fuld gang og med den danske sommer som kulisse til arrangementet, var der igen i dag lagt op til en dejlig dansk cykeldag i bakkerne omkring Randers.

Dagens etape kunne byde på en omgang landevejsløb, hvor A, B og U19 var klasserne som skulle køre længst. Deres etape målte 136,4 kilometer og den blev vundet af Jesper Hansen fra Team J. Jensen – Ramirent. Lige i hælene på ham var den velkørende Martin Grøn, som også endte med at lægge sig på toppen i klassementet, og dermed overtage den gule førertrøje fra holdkammeraten Nikola Aistrup.

I de lidt yngre cykelrytteres løb, var det i U11-klassen Oliver B. Søndergaard fra Silkeborg IF Cykling, som på den 12,4 kilometer etape snuppede både sejren og den gule førertrøje. I U13-klassen var det Victor Fuhrmann (Køge CR), som på den 24,8 kilometer lange etape, tog sejren – Den Gule førertrøje er dog besat af Mads Fenneberg fra Team Trek Bicycle Store.

Olympiske drenge til start
I U17-klassen er der i år deltagelse fra det danske U17 landshold, hvor især Anthon Charmig og Mathias Norsgaard Jørgensen har gjort sig bemærket i det store felt af kompetente ryttere. På dagens etape sluttede de begge i top ti på den 74,4 kilometer lange etape, som blev vundet af Frederik Rodenberg Madsen fra Team Vejle Ballerup Lyngby. I toppen af klassementet finder man ligeledes de to landsholdsryttere med Charmig på en 4. Plads, Norsgaard på 3., Frederik Rodenberg Madsen på 2. Pladsen og i den gule førertrøje sidder Niklas Larsen fra Team Schrøder.
Det danske U17 Landshold har i øvrigt netop kvalificeret sig til Ungdoms OL.

I morgen venter en 5,4 kilometer lang enkeltstart, som skydes i gang kl. 9.00

(opdateret d. 30 juni)

Etape 2 og enkeltstart.

Hjemmesiden er opdateret med resultaterne fra Etape 2 og Starttider Etape 3

(opdateret d. 30. juni)

Deltagerliste og program tilgængeligt.

Deltagerlisten og programmet for Randers Bike Week 2013 er nu tilgængeligt fra denne hjemmeside.

(opdateret d. 28. juni)

Opdatering af teknisk håndbog.

Artikel 12 og 13 i teknisk håndbog har fået vigtige opdateringer.

(opdateret d. 26. juni)

Tidsplan opdateret

Bemærk at nogle af klasserne er blever rykket til tidligere starttidspunkter end det har været nævnt tidligere.

(opdateret 23. juni)

Forlænget tilmeldingsfrist og feltinddeling afgjort

Det sker meget sjældent, at der i Dansk cykelsport er så gode præmier at køre om.
 Derfor vil Randers Bike Week gerne give flere ryttere chancen for at køre om disse ekstraordinære flotte præmier.
Alle senior ryttere samt U19 ryttere har muligheden for at vinde en rejse til Club La Santa.

Ny tilmeldingsfrist: 25. juni 2013

A, B og U19 kører i samme felt:
Hver dag vil der være præmier til de 3 bedst placerede på hver etape i hver klasse. Ligeledes vil der være 3 gule trøjer (en til hver klasse), men kun en bjergtrøje pr. felt. Der vil for det samlede resultat blive lavet en præmierække i hver enkelt klasse.
Hovedpræmien i A klassen er et gavekort på 5.000 kr. til Club La Santa.
Ligeledes kører B og U19 om et gavekort på 5.000 kr. til Club La Santa.
Den bedst pladserede B eller U19 rytter i A/B/U19 feltet vinder således gavekortet til Club La Santa. Hvis det bliver en B rytter der bliver den bedst placerede vinder U19 rytteren et Bikefit hos Mansfield Sports institut. Er det en U19 der er den samlede bedst placerede bliver det således den bedst placerede B rytter der vinder Bikefit hos Mansfield Sports institut.
Der er kun en holdkonkurrence pr. felt.

H40 og H50 kører i samme felt:
Hver dag vil der være præmier til de 3 bedst placerede på hver etape i hvert felt. Ligeledes vil der være 2 gule trøjer (en til hver klasse), men kun en bjergtrøje pr. felt. Der vil for det samlede resultat blive lavet en præmierække i hver enkelt klasse.
Hovedpræmien i H40/H50 er et gavekort på 5.000 kr. til Club La Santa.
Da der er styrkeforskel i de 2 klasser, så vil H40 rytterne få et tidshandicap på 30 sek. i forhold til H50 rytterne.
Der er kun en holdkonkurrence pr. felt. Og der er ingen tidshandicap i forbindelsen med holdkonkurrencen.

C/D/Dame A samt Motion* kører i samme felt:
Dame A kører ikke som selvstændig klasse, men i samme præmie række som D.
Hver dag vil der være præmier til de 3 bedst placerede på hver etape i hvert felt. Ligeledes vil der være 3 gule trøjer (en til hver klasse), men kun en bjergtrøje pr. felt. Der vil for det samlede resultat blive lavet en præmierække i både D (Dame A), C og motions klassen.
Hovedpræmien i C/D (Dame A) er et gavekort på 5.000 kr. til Club La Santa.
Dog bliver der kun et gavekort til C/D (Dame A)/H60. Der vil blive foretaget en lodtrækning om hvilken af klasserne der vinder rejsen. De andre 2 klasser-vindere vil selvfølgelig vinde en af Randers Bike Weeks andre flotte præmier.
Der er kun en holdkonkurrence pr. felt.
*Motion er kun med i 3 dage, og således ikke med i kampen om hoved præmien (Club La Santa).

H60/Dame B kører i samme felt:
Dame B kører ikke som selvstændig klasse, men i samme præmie række som H60.
Hver dag vil der være præmier til de 3 bedst placerede på hver etape i hvert felt. Ligeledes vil der være en gul trøje og en bjergtrøje at køre om.
Hovedpræmien i H60 (Dame B) er et gavekort på 5.000 kr. til Club La Santa.
Dog bliver der kun et gavekort til C/D (Dame A)/H60 (Dame B). Der vil blive foretaget en lodtrækning om hvilken af klasserne der vinder rejsen. De andre 2 klasser-vindere vil selvfølgelig vinde en af vores andre flotte præmier.

Tidsplanen vil blive opdateret snarest.

(opdateret d. 23. juni)

Expo-område.

Under Randers Bike Week vil der være et Expo-område hvor der vil blive fremvist forskellige cykel og cykelrytter relaterede ting. Kig forbi og bliv inspireret. Det vil være muligt at købe artikler hos udstillerne.

Udstillere vil være følgende:

Luckymachine: Rotor kranksæt og Boardman cykler.

Higher Level: Udendørs artikler/sportsudstyr til cykelrytter, løbere mm.

Mansfield Sports Institut/: Træningsvejledning og bikefitting.

Synergisport: SIS energibar/energi gel og Catlike hjelme.

Lindbergsport: Cykelartikler.

Tornadobike: Cykelartikler.

(opdateret d. 20. juni)

Holdkonkurrencen

Det er tilladt at danne hold på tværs af klubber. Holdet skal minimum bestå af 3 ryttere (se teknisk håndbog artikel 14). Under Randers Bike Week er det tilladt at stille op i fælles holdtrøjer, selvom man ikke til daglig kører i samme klub. I så fald skal hele holdet køre i samme design trikot. Ellers er der frit valg i trikotdesign og holdnavn.

Sidste tilmelding for hold er fredag den 28. juni 2013 kl. 20.00. (opdateret 11. juni)

2012

Glemte sager

Glemte sager i forbindelse med Randers Bike Week 2012:

Følgende er blevet fundet ved podiet: Blå jakke og en ck Fix trøje.

På Randers Realskole i Viborg lejren: et tørklæde.

Savner man disse ting så benyt kontaktformularen.

På grund af ferietiden kan der godt gå lidt tid med hensyn til svar. (opdateret 10. juli)

Artikler om Randers Bike Week

Tryk på nedenstående links og læs nogle artikler om Randers Bike Week:

Cykelsport giver familieferien et kick

Cykelfest i Randers

Randers Bike Week blev en succes

Tv og radio fra Randers Bike Week (opdateret 8. juli)

Billeder

Billeder fra det nyligt kørte Randers Bike Week kan ses på Randers Bike Weeks Facebook side (opdateret 8. juli)

Radiointerview med løbsarrangør, Bjarne Olsen

Radio Alfa har i forbindelse med Randers Bike Week har løbsarrangør i studiet for at udbrede kendskabet til Randers Bike Week. Lyt til interviewet her (opdateret 8. juli)

Tv-klip fra 5. og sidste etape

Lørdag den 7. juni var der igen tv tilstede ved Randers Bike Week. Denne gang til det afsluttende gadeløb.

TV2-Østjylland lørdag den 7. juli (opdateret 8. juli)

Reportage fra 5. og sidste etape

Afsluttende reportage hvor der gøres status efter 5 etaper som indeholdt meget forskelligt cykelløb. Læs reportagen her (opdateret 8. juli)

Hårdt løb i U15-klassen

Læs en kort reportage fra U15-klassen  her (opdateret 8. juli)

Fra medicin til cykelrytter.

Læs en spændende artikel om den førende rytter i A/B-klassen i Randers Bike Week, Jimmi Purkær, her (opdateret 5. juli)

Tv-klip fra Randers Bike Week.

Mandag den 2. juli og tirsdag den 3. juli har der været TV-indslag angående Randers Bike Week. Klippene kan ser på links herunder:

TV2-Østjylland mandag den 2. juli

TV2-Østjylland tirsdag den 3. juli (opdateret 5. juli)

Opdateret GPS-vejledning til etape 4.

Bruges GPS for at finde start/målområdet til etape 4, skal der køres efter: Nr. Ålumvej 20, 8920 Randers NV.

Kør venligst ad Fussingøvej fra Ålum. (opdateret 5. juli)

Communiqe Nr. 1

Rytter i A-Klassen Nr. 173 Kristian Haugaard Jensen, Team Tre-For tildeles tidstraf samt deklassering til 4 pladsen, for uretmæssig billedsagelse på enkeltstarten

Normal tid 00:06:43:10

Efter tidsstraf 00:06:58:90 (opdateret 5. juli)

Referat fra 2. etape.

Referat fra 2. etape kan læses her (opdateret 5. juli)

Resultatliste opdateret.

Se under Information/Resultater for ydeligere oplysninger. (opdateret 4. juli 2012)

Starttider til 3. etape, enkeltstart.

Starttider til 3. etape, enkeltstarten kan læses her (opdateret 4. juli,2012)

GPS-vejledning til etape 4.

Bruges GPS for at finde start/målområdet til etape 4, skal der køres efter: Nr. Ålumvej 1, 8920 Randers NV. (opdateret 4. juli 2012)

Referat fra 1. etape.

Referat fra 1. etape kan læses her (opdateret 3. juli)

Resultater fra 1. etape tilføjet hjemmesiden.

Resultaterne fra 1. etape er nu opdateret (opdateret 3. juli 2012)

Program til Randers Bike Week

Det er nu muligt at læse det officielle program til Randers Bike Week her (opdateret 29. juni 2012)

Rygnummer og chip.

Ryttere, der har dansk gyldigt rygnummer og dansk gyldig chip, skal benytte disse under Randers Bike Week. (opdateret 29. juni 2012)

Præmieliste opdateret og anden info.

– Nu er den samlede præmieliste opdateret og kan findes på hjemmesiden.

– Husk det er muligt hvor flere klasser kører i samme felt at danne hold på tværs af klasserne og deltage i holdkonkurrencen på den måde. Evt. tidshandicap tæller også med.

– Indskrivning og afhentning af velkomst poser, eftertilmelding, holdtilmelding og afhentning af Chip for ryttere uden chip sker på Randers Realskole, Fabers Allé 3, 8900 Randers fra kl. 18.00 – 20.00

– Ankomst til Randers Realskole, Fabers Allé 3, 8900 Randers for dem der skal overnatte på Randers Realskole, Fabers Allé 3, 8900 Randers skal ske mandag den 2/7 mellem kl. 18.00 og 21.00. (opdateret 27. juni 2012)

Teknisk Håndbog artikel 12 opdateret, Service

Service fra følgebiler vil være tilladt i følgende klasser: A, B, C, H40 og U19.

Det er tilladt at oprette depoter på ruten hvorfra der kan ydes service i alle klasser. (opdateret 26. juni 2012)

Tidsplan opdateret og eftertilmeldingsprocedure.

Så er tids- og distanceplanen opdateret. Dermed er feltinddelingen også endeligt på plads.

På grund af mange tilmeldinger de seneste dage kommer A og B klassen til at køre i et felt, U19, C og H40 i et felt samt H50, H60, D og Damer i et felt. På løbets 2 sidste etaper kører motionsklassen i felt med H50, H60, D og Damerne men i egen præmierække.

Præmielisten vil snart blive opdateret.

Ryttere der ønsker at eftertilmelde sig møder op i god tid til rytterens første etape. Der vil være pladser i alle felter. Medbring gerne aftalte penge.

Eftertilmeldingsgebyr:
Senior: 1275 kr.
U11-U17: 1125 kr.
Motion: 1012,50 kr. (opdateret 25. juni 2012)

Forlænget tilmeldingsfrist og feltinddeling afgjort.

Det sker meget sjældent at der i Dansk cykelsport, er så gode præmier at køre om.
Derfor vil Randers Bike Week gerne give flere ryttere chancen for at køre om disse ekstraordinære flotte præmier.

Som det ser ud nu, bliver der samkøring af senior og veteran klasserne.
A, B, C, H40 og U19 kører i et felt. Og H60, H50, D og Damerne kører også i et samlet felt. Hver dag vil der være præmier til de 3 bedst placerede på hver etape i hvert felt. Ligeledes vil der være en gul trøje og en bjergtrøje pr. felt. Der vil for det samlede resultat blive lavet en præmierække i hver enkelt klasse.
Bl.a. skal det nævnes at hvert af de 2 felter kommer til at køre om en 2 gavekort af 5.000 kr. til Club La Santa. Det foregår på den måde, at den samlede vinder af A/B klassen får et gavekort til Club La Santa.
Da der er styrkeforskel i de 2 klasser, så vil A rytterne få et tidshandicap på 1 min og 15 sek. i forhold til B rytterne.

Bedste H40/C/U19 rytter vinder en rejse til Club La Santa.
Bedste H50/H60/D og Dame (A+junior) rytter vinder en rejse til Club La Santa.

Da der er stor er styrkeforskel mellem klasserne, vil H50 og D rytterne få et tidshandicap på 3 min. i forhold til H60 og dame rytterne.

Der er selvfølgelig også gode præmie til de klasse vindere, der ikke er heldige at vinde rejsen.

Randers Bike Week´s mål er at gøre løbet til Danmarks sikreste cykelløb:
Det er ikke hver dag at alle klasser kører cykelløb på helt lukkede ruter. Politi og Randers kommune har gjort det muligt for os at køre cykelløb i 5 dage uden at skulle møde biler på ruten.

Sidste tilmeldingsfrist til normal startgebyr er nu lørdag den 23/6.

Distancer i de enkelte felter kan læses i tidsplanen og bakkekonkurrencen er opdateret. (opdateret 20. juni 2012)

Bakkekonkurrence tilføjet hjemmesiden.

I forbindelse med Randers Bike Week vil der blive afholdt en bakkekonkurrence. Der kan læses mere om denne konkurrence under information. I den forbindelse har Artikel 14 i teknisk håndbog fået tilføjelser. (opdateret 13. juni 2012)

Artikel 12 i Teknisk håndbog opdateret.

Neutral service er blevet præciseret. (opdateret 22. maj 2012)

Artikel 12 i teknisk Håndbog rettet

Service er tilladt i Herrens Junior klasse. (opdateret 8. maj 2012)

Artikel 10 i Teknisk Håndbog opdateret

For at gøre det lettere for alle er artikel 10 i Teknisk Håndbog blevet opdateret således det ikke er tilladt at benytte enkeltstartsstyr på enkeltstarten. (Opdateret 5. maj 2012)

Præmieliste tilføjet

Præmielisten er nu blevet offentliggjort og kan findes her samt i højre spalte under Information. Randers Bike Week takker for støtten fra sponsorer, som har bidraget med flotte præmier. (opdateret 3. maj 2012)

Teknisk Håndbog og Tidsplan opdateret

Artikel 16 i Teknisk Håndbog og Tidsplanen er blevet opdateret med U11. (opdateret 12. apr. 2012)

Randers-området bakker op om Randers Bike Week

Nu da rytterne har fået (eller kan få) deres licens er det endeligt muligt at tilmelde sig til årets store cykelløb ”Randers Bike Week”.

Der har været stor interesse fra flere kendte cykelryttere, bl.a. har Junior-verdensmesteren i enkeltstart, Mads Wurtz Schmidt, meldt sin ankomst.

Nu hvor vi er kommet tættere på etapeløbets start, har vi modtaget megen positiv respons fra lokale udflugts – og familiesteder.

Graceland, som er et nyt eventhus der er åbnet i Randers for at hylde Elvis Presley. Graceland giver gratis entré for alle deltagere i Randers Bike Week til deres museum, som værner om Elvis Presleys musik og minde. Dette er stedet, hvor du kan opleve Rock and Roll i ægte Memphis-stil.

Derudover har Djurs Sommerland og Randers Regnskov også ønsket at støtte op om dette med rabat på entré.

Djurs Sommerland har lovet gode rabatter på billetter til deres forlystelsespark som er for hele familien. Billetterne kan købes i Randers Bike Week’s sekretariat under cykelløbet. Djurs Sommerland er skandinaviens største sommerland og har bla. Nordens største rutschebane og europas største vandrutschebane.

Randers Regnskov lovet 20 % rabat på entré for deltagerne. Randers Regnskov kan tilbyde en dag i tropiske omgivelser med dyr fra verdens tre store regnskovskontinenter – Afrika, Asien og Sydamerika.

Der vil som tidligere nævnt være gode præmier til vinderne af de forskellige løb, og Cocio har lovet at stå klar med forfriskninger til alle deltagere efter hver etape.

Det bliver et kæmpe arrangement, så hvis du kan lide at cykle, enten elite eller på motionsniveau så tilmeld dig nu her

Vi glæder os til at se dig/jer den. 3.-7. juli. (opdateret 5. apr. 2012)

Teknisk Håndbog opdateret

Artikel 10 og Artikel 14 i Teknisk Håndbog er blevet opdateret. (opdateret 30. mar. 2012)

Team Ringeriks-Kraft Look

Team Ringeriks-Kraft Look, som er et af Norges stærke kontinental teams har meldt deres ankomst til Randers Bike Week. ”Vi ser frem til en flott uke i Danmark” udtaler sportsdirektør Lars Holm . Læs mere om teamet på Team Ringeriks-Kraft Look.

Team Ringeriks-Kraft Look er det 3. kontinental team, der har meldt deres ankomst til Randers Bike Week. Så det ser ud til at Randers Bike Week får et rigtigt stærkt Elite felt hos herrene! (opdateret 5. feb. 2012)

Holdkonkurrence

I Randers Bike Week vil der udover det individuelle klassement også blive kørt en holdkonkurrence. Hvordan man tilmelder et hold se under punktet tilmelding. Reglerne for holdkonkurrencen kan ses i Teknisk Håndbog artikel 14. (opdateret 1. feb. 2012)

Team Tre-For

http://teamtrefor.mono.net/ har meldt deres deltagelse i Randers Bike Week.

Team Manager Jan Oxlund udtaler at Randers Bike Week er et storartet initativ, og det ser ud til at det kunne blive en rigtig spændende etapeløb på dansk grund.

Derfor deltager kontinentalteamet Team TRE-FOR deltager helt sikkert. (opdateret 11. jan. 2012)

Teknisk Håndbog opdateret

Artikel 13 i Teknisk Håndbog er blevet tilføjet. (opdateret 11. jan. 2012)

Tilmelding åbnet:

Så er det muligt at tilmelde sig Randers Bike Week. Danske licensryttere kan først tilmelde sig når de forefindes i databasen hos dcu-tilmelding.dk. (Opdateret: 23. dec. 2011)

Verdensmester deltager:

Junior-verdensmesteren i enkeltstart Mads Wurtz Schmidt (Team Blue Water Junior) har annonceret at han deltager i Randers Bike Week. Mads Wurtz Schmidt vil konkurrere i U19 klassen på hans gamle hjemmebane. (Opdateret: 20. dec. 2011)

Team Designa Køkken – Knudsgaard har meldt deres ankomst:

Team Designa Køkken – Knudsgaard har som de første meldt deres ankomst til Randers Bike Week. Sportslig ansvarlig  Michael Gregersen har meddelt, at Team Designa Køkken-Knudsgaard både stiller op i U19 og med deres kontinentalhold i elite klassen. (opdateret: 18. dec. 2011)